miércoles, 28 de abril de 2010

Crónica Infantis 24 de abril

O sábado 24 de abril, xogaron os infantis co Belvis que se proclamou campeon desta categoria.
En lineas xerais realizamos un dos mellores primeiros tempo e metade do segundo, sendo reconocido o finalizar polos adestradores contrarios.Gran partido de todos.Xeneroso esforzo e actitude, si señor, Acabamos moi contentos!!!!animo e a seguir asi!!!!
Partido moi disputado durante os 60 primeiros minutos gracias o gran traballo e mellor actitude do equipo.
O descanso o marcador era de 2 a 1 para o Belvís, dicir que erramos varias oportunidades claras para levar un resultado a favor no descanso.
Na segunda parte puseron o 3 a 1 e nunha impresionante primeira metade da segunda parte igualamos o resultado 3 a 3 incluso poidemos marcar algun tanto mais si estivesemos acertados cara o gol.Tras un fallo defensivo e un erro arbitral nun fora de xoga pasouse 0 5 a 3, rompendo definitivamente o partido, e acusando xa o esforzo realizado ata entonces, dando entrada os cambios (ata 5), finalizando cun 7 a 3 o xusto campión de Liga celebrando o finalizar o encontro.
Xogaron: Sergio, Manuel,Edu,Luis,Piñeiro,Ruben,Javier,Fer,Pablo G,Martin,Iago
Entraron despois: Andrés,Ramiro,Roman,Miguel
No:Nacho,Costa,Arturo
Goles: 2 a 1 Pablo G, 3 a 2 Martin, 3 a 3 Andrés