viernes, 14 de mayo de 2010

CIA.MARIA 4 - AMIO 1

Partidazoooo!!!! este sábado 8 de maio en Grixoa contra o C.Amio 3º clasificado na liga!!!!Primeira parte perfecta,tanto en xogo como en implicación e entrega. O descanso reflexaba un 3-o con goles 2 (de Pablo G.) e 1 de Fernando de penalti.Sin duda foi unha das mellores partes do ano.Incluso poidemos ir o descanso con algún tanto máis a favor.Na segunda parte demos entrada o resto da plantilla e acusouse o cansancio marcando Fernando un gol máis.Finalmente o resultado foi de 4 a 1 para a Cía Mª.
devolvendolle o resultado da ida en Cancelas. Levamos 40 pontos e 14 máis que na 1ª volta!!
Final de temporada e so darvos a nosa ENHORABOA!!!!FIXEMOS UNHA BOA TEMPADA!!! QUEDANDO NO 6º LUGAR EMPATADOS APONTOS CO 5º LUGAR O Touro.
Estos foron os que asistiron o derradeiro encontro: e repito!!!:
Moi ben rapaces,realmente fixestes un partido moi completo,resaltando a todos,a disposición no campo e a actitude dende Sergio a Román.
Xogaron:
Sergio,Manuel(5º),Luis,Rubén,Edu,Javier,Martin,Pablo G.,Pablo C.,Nacho,Fernando
Entreron na 2ª:Román,Arturo e Miguel.
Non viñeron:Andrés,Ramiro ,Piñeiro e Iago P.

O próximo encontro será para disfrutar e intentar eliminar o Victoria para pasar a semifinais da Copa. A vosa tempada pode ser moi boa!!!ANIMO!!.Xogaremos o 22/23 de maio